Gerakkan tetikus ke atas untuk mengezum dekat

ATMOSPHERE DRIVE

ATMOSPHERE DRIVE: “Kebersihan dari Dalam” – Sistem Rawatan Udara Kereta ATMOSPHERE DRIVE – peranti penurasan baru yang unik untuk membantu membekalkan udara yang lebih bersih di dalam kereta di serata dunia.

Sila daftar ATMOSPHERE DRIVE anda di sini https://myproducts.amwayglobal.com/en-us/#/product-registration

Harga runcit
RM 1,780.70
 

Item #: 121637

Asap ekzos dari kereta dan trak di jalan raya. Pencemaran udara di lebuh raya. Bau di jalan-jalan desa dan jalan-jalan bandar raya dalam. Semua itu menyumbang kepada bahan cemar dalam udara yang anda hidu ketika dalam perjalanan dan ia boleh diminimumkan di dalam kereta anda dengan Sistem Rawatan Udara Kereta ATMOSPHERE DRIVE.

Penuras kabin membantu memerangkap bahan cemar sebelum memasuki penyaman udara. Namun, penuras kabin tidak berupaya memerangkap bahan cemar yang datang dari celah atau bukaan lain ataupun apabila pintu dibuka. Oleh sebab ion negatif dihasilkan untuk menarik habuk dan melekat pada mana-mana permukaan, ia tidak berupaya untuk mengumpul habuk di satu tempat.

Ya. Sedekat mana pun pemanduan anda, kemungkinan bahan cemar seperti formaldehid, TVOC, alergen, bau dan bahan kimia berbahaya dari jalan raya tetap wujud di dalam udara.

ATMOSPHERE DRIVE membantu mengurangkan 99% bahan cemar (PM2.5) di dalam kenderaan. Ia juga disahkan untuk mengurangkan asap tembakau bawaan udara, menyingkirkan lebih daripada 50% zarah dari udara yang melalui penuras dalam masa 5 minit dan mengurangkan bau dari asap dan ekzos.

CADR ATMOSPHERE DRIVE CADR ialah 30 m3/j.

Ya, ia penulen udara kereta yang pertama dan satu-satunya menerima Allergy UK Seal of Approval. Ia juga sesuai untuk penghidap alahan sebagai sebahagian daripada rancangan pengurusan.

Ya, ada waranti satu tahun untuk unit utama.

Gantikan penuras apabila penunjuk pengganti penuras bertukar merah. Kekerapan penggantian akan berubah-ubah bergantung kepada tempoh penggunaan, kualiti udara luar dan kedudukan unit.

Lap bahagian luar perumah dengan kain kering yang bersih apabila perlu. Elakkan penggunaan penyembur dan cecair.

Tidak boleh, produk ini untuk kegunaan di dalam kenderaan sahaja. Ia hanya untuk digunakan dalam kenderaan penumpang yang biasa sahaja (12V dc), bukan untuk digunakan di dalam kenderaan komersial yang besar (24V dc).

Produk-produk Lain