Jenama kami

brand-zone-banner-new3.jpg

XS

BrandZone_XS_logo.png
XS

Think energy, think XS® Energy Drinks. The XS brand is all about empowering you to feel energised, adventurous and free – always.

Nutrilite

BrandZone_Nutrilite_logo.png
Nutrilite

Satu-satunya jenama vitamin dan mineral global yang menanam, memetik dan memproses di ladangnya sendiri yang disahkan organik*, NUTRILITE bertujuan untuk membantu anda mencapai kesihatan optimum.

* Sumber: http://www.euromonitor.com/amway-claims

BrandZone_Bodykey_logo.png
BodyKey
Program penurunan berat badan yang diperibadikan yang menggabungkan suplemen, senaman dan diet seimbang, BodyKey by NUTRILITE membantu anda mencapai matlamat pengurusan berat badan peribadi anda.

Kecantikan

Brandzone_ART.jpg
ARTISTRY

SUKMA KECANTIKAN

Menyatukan yang terbaik dari sains dan alam untuk menghasilkan penyelesaian kecantikan peribadi hanya untuk anda.

Brandzone_ART_IntensiveSkincare.jpg
Penjagaan Kulit Intensif ARTISTRY

Memperbetulkan tanda-tanda penuaan dengan keselesaan di rumah sendiri melalui Penjagaan Kulit Intensif ARTISTRY, satu barisan produk termaju dari segi teknologi yang dihasilkan untuk lelaki dan wanita dari semua peringkat usia.

Brandzone_ART_YouthXtend.jpg
ARTISTRY Youth Xtend

Koleksi revolusioner mengandungi bahan-bahan yang dirumus untuk membantu membaiki dan melindungi kulit, melanjutkan penampilan yang lebih muda. ARTISTRY YOUTH XTEND membawa kecantikan lebih jauh, memberikan anda kesempatan untuk mencergaskan semula masa hadapan, membaiki kerosakan masa lalu dan melindungi kulit pada masa sekarang.

Brandzone_ART_Men.jpg
ARTISTRY Men

Dapatkan ARTISTRY Men untuk penyelesaian penjagaan kulit yang menangani keperluan unik kulit lelaki.

Brandzone_ART_SupremeLX.jpg
ARTISTRY Supreme LX

Kuasa teknologi baru didedahkan dengan keseimbangan formula mewah yang dicipta dengan teliti dan berprestasi tinggi yang sofistikated, ARTISTRY SUPREME LX memberikan kemuncak yang unggul dalam penjagaan kulit antipenuaan.

Brandzone_ART_IdealRadiance.jpg
ARTISTRY Ideal Radiance

Miliki keserian ideal yang setiap wanita diinginkan menerusi ARTISTRY IDEAL RADIANCE, suatu teknologi inovatif yang menghantar bahan-bahan di mana ia paling diperlukan untuk mencerah, menghidrat, menyaman dan melindungi kulit anda secara mendalam.

Brandzone_ART_HydraV.jpg
ARTISTRY Hydra-V

Dapatkan manfaat Air Fjord Norway, Mineral Batuan Merah Jambu Himalaya dan Acai Hawaii dalam Koleksi ARTISTRY HYDRA-V untuk formula menghidrat yang sesuai untuk sebarang jenis kulit.

Brandzone_ART_YouthXtendUltra.jpg
ARTISTRY Youth Xtend Ultra

Dapatkan kembali penampilan kulit yang tegang, pejal secara dramatik dan seri kemerah-merahan yang muda dengan ARTISTRY YOUTH XTEND ULTRA, koleksi penjagaan kulit yang kaya mengandungi Kompleks Kaviar Merah eksklusif.

Bath & Body

BrandZone_Satinique_logo.png
Satinique

Dapatkan rambut lebih kuat, lebih berkilat, lebih sihat dan lebih anjal dengan SATINIQUE, koleksi penjagaan rambut yang diperkasakan oleh ENERJUVE yang merawat, menggaya dan menjaga rambut anda.

BrandZone_GH_logo.png
G&H

G&H adalah barisan produk penjagaan badan semula jadi yang mesra alam sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat usia serta bagus untuk seisi keluarga.

BrandZone_Glister_logo.png
Glister

Demi kesejahteraan keluarga anda, barisan produk Body Series yang komprehensif boleh memberikan kebersihan, kelembapan dan kesegaran yang anda harapkan.

At Home

BrandZone_Atmosphere_logo.png
Atmosphere

Kini anda boleh bernafas dengan lega. Terima kasih kepada Penulen Udara ATMOSPHERE, jenama sistem rawatan udara di rumah premium No. 1 dari segi jualan di dunia* yang berkesan menyingkirkan 99.99% bahan cemar.

*Berdasarkan Kajian Verify Markets ke atas jualan global 2013. Premium ditakrifkan sebagai USD$600 dan ke atas.

BrandZone_AmwayHome_logo.png
Amway Home

LEBIH MESRA ALAM, LEBIH SELAMAT, LEBIH BERSIH

Memang mencabar untuk mencari produk pembersihan dan produk untuk kain cucian yang memberikan pembersihan yang berkuasa dan menyumbang kepada persekitaran yang lebih selamat dan sihat untuk anda dan insan tersayang. Produk AMWAY HOME yang dikuasakan oleh Teknologi BIOQUEST FORMULA menyelesaikan masalah ini dengan memberikan prestasi pembersihan yang berkuasa dan meyakinkan anda bahawa produk-produknya adalah lembut untuk digunakan seisi keluarga dan pada masa yang sama menjaga alam sekitar.

BrandZone_AmwayQueen_logo.png
AMWAY QUEEN Cookware

Gunakan Perkakas Memasak AMWAY QUEEN untuk meningkatkan kualiti makanan anda dari segi rupa dan rasa sambil mengekalkan nutrien yang anda perlukan.

BrandZone_eSpring_logo.png
eSpring

Sebagai jenama sistem rawatan air di rumah No. 1 dari segi jualan di dunia, eSpring berkesan mengurangkan lebih 140 bahan cemar yang berpotensi menjejaskan kesihatan dan menghapuskan lebih daripada 99.99% bakteria dan virus, namun mengekalkan mineral berfaedah seperti kalsium, magnesium dan kalium. eSpring memastikan air anda selamat untuk diminum terus dari paip.

Lain-lain

BrandZone_PSC_logo.png
Personal Shoppers Catalogue
Personal Shoppers Catalogue membawa anda pelbagai jenis produk berjenama untuk memenuhi keperluan harian dan gaya hidup anda.