ARTISTRY

Mengenai ARTISTRY

Artistry

 

Jenama penjagaan kulit dan kosmetik yang bermula pada 1950-an, ARTISTRY menawarkan rangkaian khusus yang dicipta untuk memenuhi keperluan lelaki dan wanita dari semua peringkat usia di serata dunia.

ARTISTRY adalah jenama kecantikan premium jualan langsung No.1 di dunia* dan kejayaan ini dibina dengan mengubah sempadan kecantikan, dipandu oleh tiga tonggak utama berikut:

 

Artistry  

Penemuan

Mencari hingga ke hujung dunia untuk menemui bahan-bahan berharga dan rahsia alam semula jadi yang tersembunyi.

 
Artistry  

Imaginasi

Membayangkan masa hadapan dan mempengaruhi apa yang seterusnya dalam industri kecantikan.

 
Artistry  

Ciptaan

Mencipta teknologi hari esok pada hari ini dan mara ke hadapan dengan penyelesaian kecantikan termaju dari segi saintifik.

 

*Sumber: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims

Penemuan

Artistry  

ARTISTRY komited untuk mendapatkan bahan-bahan yang paling berkesan dan bermanfaat dari alam semula jadi, yang membentuk asas untuk formulanya yang unik. Dari buah-buahan yang jarang ditemui di dataran Afrika hingga ke botani yang mujarab di pantai Mediterranean, ARTISTRY menjumpai bahan-bahan yang berharga di bumi ini bagi penjagaan kulit dan rawatan antipenuaan terhebat.

Kosmetik kami menawarkan rona-rona asas bedak yang lengkap lagi termaju dan palet warna yang moden lagi sofistikated. Dari penjagaan kulit hingga ke kosmetik warna, ARTISTRY membawakan kecantikan anda ke hadapan, malah lebih jauh daripada apa yang difikirkan mungkin.

Imaginasi

Artistry  

ARTISTRY berhubung dengan jaringan profesional global untuk membangunkan idea dan inovasi yang menjadi perintis dalam membayangkan masa hadapan kecantikan. Disebabkan perkongsian minda saintifik dengan kreatif ini, pakar kulit teknologi kami, pakar solekan dan peramal trend terkenal telah bekerja bersama-sama untuk menghasilkan penjagaan kulit moden dan warna sofistikated yang seterusnya dalam merealisasikan visi ARTISTRY.

Daya Cipta

Artistry  

Disokong oleh 900 saintis, disahkan oleh ujian pihak ketiga dan dianugerahkan lebih 200 paten, ARTISTRY membuka laluan dalam industri kecantikan disebabkan penciptaan teknologi canggihnya yang berterusan. Lembaga Penasihat Saintifik ARTISTRY yang terdiri daripada pakar-pakar antarabangsa dalam penyelidikan kesihatan kulit, bekerjasama dengan komitmen tidak berbelah bagi untuk mencipta apa yang seterusnya dalam pembangunan kecantikan inovatif dan penyelesaian penjagaan kulit antipenuaan.

  • Not Available

ARTISTRY Beg Kertas

item #  241655

  • Not Available
  • Not Available
  • RM 7.10

ARTISTRY Flora Chic

item #  119630

  • RM 344.90
Tiada produk dijumpai.