BodyKey

Memfokus sama rata ke atas diet seimbang dan sihat, suplementasi dan senaman, program pengurusan berat badan BodyKey by NUTRILITE dicipta khusus untuk tubuh dan keperluan anda bagi memecah rintangan pengurusan berat badan anda supaya anda mengurangkan berat berlebihan itu – untuk hasil jangka panjang.

BodyKey

AMWAY Malaysia BodyKey

SUMBER YANG SELAMAT DAN SEMULA JADI
Disokong oleh NUTRILITE dengan kepimpinan selama lebih 80 tahun dalam penyelidikan dan pembangunan pemakanan, Minuman Kocak Pengganti Sajian BodyKey dan suplemen adalah semula jadi dan dicipta khusus untuk memenuhi semua keperluan pemakanan anda.

DIPERIBADIKAN UNTUK ANDA
Penilaian peribadi BodyKey adalah disahkan secara saintifik serta berfungsi dengan aplikasi mudah alih (mobile app) untuk membantu anda menjejaki tabiat pemakanan dan aktiviti anda, dengan itu membolehkan anda mengawal hidup anda sendiri agar anda boleh mencapai matlamat pengurusan berat badan anda.

SOKONGAN SEPANJANG MASA
Dapat bimbingan pakar dan sokongan komuniti ABO di mana jua anda berada. Dengan penjejak kecergasan InBodyBAND dan aplikasi mudah alih BodyKey bertindak sebagai jurulatih anda 24 jam sehari, 7 kali seminggu adalah mudah untuk kekal bermotivasi sepanjang perjalanan pengurusan berat badan anda.

KEMBANGKAN PENDAPATAN ANDA
Bertindak sebagai platform perekrutan, BodyKey menjadikannya lebih mudah untuk anda menghubungi prospek baru, merekrut dan mengekalkan pelanggan.

  • RM 50.00
  • RM 54.40
  • RM 2,059.00

Tali InbodyWATCH (M/L)

item #  282720

  • RM 63.00
Tiada produk dijumpai.