eSpring

Sumber Air

BrandZone_eSpring_Tab_1_1.png

Badan anda mengandungi kira-kira 70 peratus air. Ianya penting agar anda terus-menerus menambahkan lagi dengan air bersih setiap hari. Air membantu mengawal suhu badan, mengawal tekanan darah dan menyingkirkan toksin. Protein, vitamin dan mineral penting yang diedarkan ke seluruh badan anda dengan air minuman.

Air yang anda minum berpotensi mengandungi pelbagai bahan cemar, virus dan bakteria. Semuanya dari asbestos hinggalah ke plumbum dan karat berkemungkinan boleh ditemui di dalam air anda. Air terawat dan air telaga boleh menyimpan mikroorganisma penyebab penyakit. Klorin membantu membuatkan air boleh diminum tetapi ia boleh mendegradasikan untuk membentuk keluaran sampingan yang berbahaya.

BrandZone_eSpring_Tab_1_2.png

Dalam sistem perbandaran anda, air datang dari sumber yang biasanya tidak sesuai untuk minum seperti air bawah tanah atau air permukaan. Ia dirawat dan diedarkan. Tetapi bahan cemar boleh memasuki laluan air dari sisa industri, keluaran sampingan penyahjangkitan atau pencemaran. Paip berkarat, takungan atas bumbung dan juga paip di rumah anda boleh berkemungkinan menjadi punca pencemaran.

Anda sepatutnya berhak memilih untuk diri sendiri tahap kebersihan air seperti yang dikehendaki. Ingat, air terawat mungkin masih mengandungi bahan cemar pada tahap tertentu. Adakah itu cukup baik untuk anda? Jika anda membeli air botol, adakah anda yakin bahawa pengeluarnya memastikannya sebersih yang anda mahu? Tidakkah anda mahu menentukan kandungan air anda?

Mengenai eSpring

Jenama sistem rawatan air di rumah No. 1 dari segi jualan di dunia*, Sistem Rawatan Air eSpring membekalkan anda air bersih dengan cara yang menjimatkan: ia merawat sehingga 5,000 liter antara penukaran penuras#, yang mana adalah sama dengan keperluan harian sebuah keluarga sederhana selama setahun.

Di teras sistem eSpring adalah Penuras Karbon Berpaten AS dan Lampu UV untuk membersihkan air anda dalam satu Katrij yang mudah diganti.

eSpring tidak mendispens ais mahupun menyediakan air panas tetapi ia memberikan anda AIR SEBENAR. Jangan berkompromi dengan ketulenan air anda demi kesenangan anda.

   
● Memperbaiki rasa, bau dan kejernihan.
● Mengurangkan lebih 140 bahan cemar yang berpotensi menjejaskan kesihatan seperti farmaseutikal, racun perosak, racun herba, logam berat dan lain-lain.
● Menghapuskan lebih daripada 99.99% bakteria dan virus bawaan air.
● Mengekalkan mineral berfaedah seperti Kalsium dan Magnesium.
*Berdasarkan Kajian Verify Markets ke atas jualan global 2014.
# Purata hayat penuras bergantung kepada penggunaan dan kualiti air

Ciri-ciri Produk

Kuasa Tanpa Wayar eCoupled
Mengalirkan arus elektrik melalui komponen dalam untuk menyalakan lampu UV tanpa sambungan hubungan langsung.

Cip Pintar
Paparan LED yang menggunakan ikon mudah dan isyarat audio untuk memberitahu anda bahawa sistem ini berfungsi dengan baik atau memberi isyarat kepada anda bila tiba masa untuk menukar penuras.

       

Penuras Karbon Termaju
Berkesan mengurangkan lebih 140 bahan cemar yang berpotensi menjejaskan kesihatan hingga sekecil 0.2 mikron sambil mengekalkan mineral berfaedah seperti kalsium dan magnesium.

Teknologi Cahaya Ultraungu
Menghapuskan lebih daripada 99.99% bakteria dan virus bawaan air yang boleh menyebabkan penyakit.

Disahkan Di Peringkat Global

eSpring adalah jenama sistem rawatan air di rumah No. 1 dari segi jualan di dunia. *

AMWAY telah dinamakan sebagai Syarikat Penurasan Air Terbaik oleh Frost & Sullivan Asia Pacific sejak 2010.

eSpring telah dinamakan sebagai Jenama yang Dipercayai di Asia, Malaysia dan Singapura oleh Reader’s Digest sejak 2005.

NSF International, pihak berkuasa bebas terkemuka di dunia mengenai rawatan air, telah menguji eSpring dan telah mengesahkan bahawa produk ini memenuhi standard berikut:
• Standard 42 - Unit Rawatan Air Minum - Kesan Estetik
• Standard 53 - Unit Rawatan Air Minum - Kesan Kesihatan
• Standard 55 - Sistem Rawatan Air Mikrobiologi Ultraungu
• Standard 401 - Sebatian Bangkit/Bahan Cemar Sampingan
• Protokol P477 – Unit Rawatan Air Minum– Mikrosistin

eSpring juga telah memperoleh Mohor Emas Persatuan Kualiti Air (WQA) yang telah dianugerahkan kepada produk yang memenuhi atau melepasi standard industri bagi prestasi pengurangan bahan cemar, integriti struktur dan keselamatan bahan.

*Berdasarkan Kajian Verify Markets ke atas jualan global 2014.

Penggunaan yang Menjimatkan

Unit eSpring merawat sehingga 5,000 liter (1,320 gelen) air antara penukaran penuras#, yang memenuhi keperluan harian keluarga sederhana selama setahun. Hasilnya, unit eSpring memberikan penjimatan yang ketara dari masa ke masa. Jadi, tidak perlulah membeli air botol.

HARGA, PRESTASI DAN PENGGUNAAN YANG MUDAH = NILAI
Anda boleh membayar lebih atau kurang tetapi harga, prestasi dan penggunaan Sistem Rawatan Air eSpring yang mudah menjadikannya satu nilai yang unggul. Sesetengah isi rumah mungkin bertarung dengan keadaan air yang sangat tercemar yang mana memerlukan rawatan yang mahal yang eSpring tidak direka untuk menyediakannya. Bagi kebanyakannya, terdapat satu nilai yang besar dalam kaedah rawatan yang berkesan menghapuskan pelbagai bahan cemar yang mungkin wujud untuk memastikan air minum anda berkualiti tinggi.

  • RM 715.00
  • RM 29.00
  • RM 11.50

eSpring Bekalan Kuasa

item #  042000

  • RM 133.20

eSpring Injap Pengalih

item #  400582

  • RM 173.80
  • RM 116.30
  • RM 355.80
  • RM 91.00
Tiada produk dijumpai.